wheelswheelswheelswheelswheels
wheelswheelswheelswheelswheels
wheelswheelswheelswheelswheels
wheelswheelswheelswheelsWheels

EN OFÖRGLÖMLIG KVÄLL I HOFORS 

   2007-08-17

 cruising S                                                          cruising S     

Först och främst vill vi tacka alla bilägare, både hoforsbor och dom som kom utifrån till Hofors Cruising. Otroligt mycket bilar och folk på "bruket" denna kväll. Och som vi kunde se så flöt det på riktigt bra, inga större stopp någonstans. Även vädret var bra ,vi såg inga bilar med överhettade motorer.

Så Hofors är nog väldigt cruisingvänligt. Sen har vi ju även enormt bra parkeringsmöjligheter längs gatorna. Tror inte vi varit någonstans där möjligheten finns för alla att parkera sin bil en stund och sitta kvar i bilen för att se cruisingen.

Vill även framföra ett JÄTTETACK till alla Hoforsbor och andra som kom ut på "bruket" för att titta på alla bilantusiaster som gled runt. För glider gör ju dom flesta.

                                            cruising S                                                                     

Sen finns det ju alltid så kallade "publikfriare" som sätter sitt bomärke i asfalten.

En del av tjusningen tycker vi och det uppskattas ju av de flesta på plats. Så vi hoppas det inte störde närboende alltför mycket. Kan ju vara lite svårt för grabbarna att låta bli gaspedalen när publiken står och tecknar och ropar att dom ska "burna".

Förmånen att få hit WHEELS MAGAZINE drar ju lite folk en sån här kväll,och det var ju ett tillfälle att "sätta Hofors på kartan" i motorvärlden.Nu får vi hoppas att alla tyckte det var en bra kväll och att dom återkommer nästa gång det blir cruising.

En annan kul grej under kvällen var moppegänget som åkte runt i samlad trupp.Hoppas motorintresset på dom växer med åldern så dom kan cruisa runt med bil sen och bevara kulturen.

Hur som helst så kändes det som folkfest och att hela Hofors lever.

TACK alla ni som kom och cruisa och alla ni som tittade på.

                                         // Christer och Carina